Welkom bij de PASSIEcompany

Verlies en rouw op het werk                                    

 

Collega's en leidinggevenden worden vaak

als belangrijke krachtbronnen gezien bij verlies en rouw

Effectieve ondersteuning en begeleiding op het werk bij verlies

en rouw maakt deel uit van sociaal en duurzaam ondernemerschap

 

Door verlies en rouw bespreekbaar te maken en te erkennen op het werk krijgt een werknemer veel meer kans om het rouwproces goed te doorlopen en zo het leven en werk weer op te pakken. Werk neemt een belangrijk deel van de tijd van een rouwproces in beslag en rouw kun je niet achterlaten als je de deur dichttrekt om naar het werk te gaan.

De PASSIEcompany adviseert en ondersteunt in de vorm van individuele begeleiding en workshops als het gaat om diepgaande verliessituaties op de werkvloer. Ook collega's en teams die direct betrokken zijn bij de rouwende medewerker of zelf rouwen om het verlies van een collega bieden wij individuele en of groepsbegeleiding afhankelijk van wat nodig is.

 De PASSIEcompany biedt organisaties, HR-professionals en leiddinggevenden een incompany workshop Verlies- en rouwmanagement waarin handvatten worden geboden om een eigen bedrijfsvisie te ontwikkelen op het gebied van verlies en rouw en om daadwerkelijk verlies- en rouwmanagement binnen de eigen organisatie te implementeren. Dat wil zeggen kennis te hebben van de effecten van rouw op het werk, hoe symptomen te herkennen bij (verborgen) verlies en rouw, het kunnen ondersteunen van medewerkers en het managen van de effecten van hun verlies en rouw. De managers en leidinggevenden zullen een balans moeten zien te vinden tussen de belangen van de organisatie en die van de rouwende medewerker. In veel organisaties zijn handvatten voor "begeleiding op maat" bij verlies en rouw niet of te weinig aanwezig. Een onderdeel van Verlies- en Rouwmanagement is een op maat gemaakt Rouwprotocol wat samen met de organisatie tot stand komt.

De PASSIEcompany kan ook individuele- of teamsessies "Alle Sterren Van de Hemel" verzorgen.

 

Wilt u weten wat de PASSIEcompany voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van verlies en rouw op de werkvloer neem dan contact op met Hilde Raaijmakers

 

KvK 54 856 183|Triodosbank 25.46.94.594 tnv PassieCompany| | IBAN NL05 TRIO 0254 694594|BIC:TRIONL2U|BTW NL057690650B01 © copyright H. Raaijmakers 2013
UA-39077438-1