Welkom bij de PASSIEcompany

Verlies en rouw  

 

 Rouw is de achterkant van liefde

                                                                        

  • Coaching en begeleiding bij verlies en rouw

Er zijn vele soorten verlies en ieder mens maakt vroeg of laat ingrijpende verliezen mee, niet alleen door de dood maar ook door het leven. Verlies van werk, van gezondheid, van een relatie of vriendschap maar ook kinderloosheid zijn voorbeelden van betekenisvolle verliezen. In veel gevallen dwingen die ingrijpende gebeurtenissen tot heroriëntering en opnieuw richting geven aan het leven.
Iedereen heeft een eigen unieke manier van rouwen en omgaan met verlies. Elke verliessituatie en persoonlijke achtergrond is anders en vraagt om een specifieke en persoonlijke begeleiding. De PassieCompany biedt hiervoor een veilige, integere en liefdevolle omgeving waar rouw wordt gezien en aangemoedigd in plaats van die te belemmeren en te blokkeren. Alle gevoelens mogen er zijn!

Rouwen is een proces dat zich doorheen ons leven ontplooit en ontwikkelt en in elke levensfase opnieuw betekenis krijgt. Het herkennen, bespreken, bevragen, ruimte laten voor vertwijfeling en veiligheid creëren: daarin ligt de kern van gezond omgaan met rouw. 

 

Voor meer informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Hilde Raaijmakers

KvK 54 856 183|Triodosbank 25.46.94.594 tnv PassieCompany| | IBAN NL05 TRIO 0254 694594|BIC:TRIONL2U|BTW NL057690650B01 © copyright H. Raaijmakers 2013
UA-39077438-1