Welkom bij de PASSIEcompany

Ontwikkeltrajecten                                                                                         

 

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie

 

Persoonlijke groei, bewustwording, zelfinzicht en ontplooiing staan centraal in de ontwikkelingstrajecten van de PASSIEcompany. Door medewerkers individueel of groepsgewijs te coachen op persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt een organisatie duurzaam versterkt. In een duurzame organisatie voelen medewerkers en teams zich verbonden met de ontwikkeling van de organisatie, herkennen de richting en willen daar een bijdrage aan leveren. Een ontwikkelingstraject is erop gericht om persoonlijke kwaliteiten en talenten te (her)ontdekken, weten hoe deze te benutten en in te zetten binnen de organisatie. Ook bij diepgaande veranderingen in het leven van een medewerker of als blokkades een belemmering vormen om optimaal te functioneren biedt een ontwikkelingstraject ondersteuning en begeleiding.  

De PASSIEcompany maakt een persoonlijk en op maat gesneden traject gekenmerkt door een integere en respectvolle benadering in een veilige omgeving. Afhankelijk van de coachvraag wordt een totale trajectduur vastgesteld en het plan van aanpak doorgenomen.

 

 

Voor meer informatie of een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met Hilde Raaijmakers

 

KvK 54 856 183|Triodosbank 25.46.94.594 tnv PassieCompany| | IBAN NL05 TRIO 0254 694594|BIC:TRIONL2U|BTW NL057690650B01 © copyright H. Raaijmakers 2013
UA-39077438-1