Welkom bij de PASSIEcompany

MPowercompany

 

De PASSIEcompany werkt samen met de MPowercompany. We delen dezelfde visie en passie: duurzame ontwikkeling van individuen, teams en organisaties door persoonlijke en collectieve groei en bewustzijnsontwikkeling. De kern van het werk van de MPowercompany is het faciliteren van Empowerment, het in je eigen kracht staan en authentiek leven. Het gaat dan niet langer over jezelf overeind houden in een ratrace, een beeld van jezelf hooghouden, beheersen van KPI's of het louter najagen van positieve gevoelens. 


Over kracht gesproken .....

 

Wil je geïnspireerd of begeleid worden? MPower Company biedt je hiervoor de mogelijkheid. Belangrijk is dat jij of je organisatie toe bent aan een echte transformatie en dat je bereid bent om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. MPower Company faciliteert jou en je organisatie graag bij dit transformatieproces en biedt maatwerk, persoonlijk aandacht en diepgang. 

De professionals van MPowercompany vormen een kleurrijk palet van individuen. Ieder met zijn of haar eigen kleur in de zin van specifieke drijfveren, talenten, voorkeur voor bepaalde methodes/technieken en soms een passie voor een specifieke doelgroep.

Naast onze eigenheid delen we een aantal waarden die ons typeren, dat zijn: integriteit, handelen vanuit overvloed, respect, open en directe communicatie, puurheid en vooral plezier in wat we doen! Voor het aanbod van MPowercompany klik op de volgende link:

https://www.mpowercompany.nl

 


                                                               

 

KvK 54 856 183|Triodosbank 25.46.94.594 tnv PassieCompany| | IBAN NL05 TRIO 0254 694594|BIC:TRIONL2U|BTW NL057690650B01 © copyright H. Raaijmakers 2013
UA-39077438-1